/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Mai multe zboruri la aeroportul Lvov au suferit întârzieri după ce un avion a derapat pe pistă

06 ianuarie 2019, ora 19:07

Un avion de pasageri a derapat pe pista Aeroportului internaţional Lvov din vestul Ucrainei. Mai multe zboruri ce trebuiau să decoleze sau să aterizeze aici au înregistrat întârzieri semnificative. Nimeni nu a fost rănit.

„Niciunul dintre cei 59 de pasageri şi 6 membri ai echipajului, aflaţi la bordul aeronavei, nu au fost răniţi ca urmare a incidentului”, a transmis aeroportul, adăugând că avionul, care se pregătea să decoleze spre Istanbul, nu a suferit avarii majore.

Mai multe aeronave care urmau să decoleze spre Turcia, Polonia, Germania, Italia, Egipt sau Marea Britanie au făcut acest lucru cu întârziere în urma incidentului produs în jurul orei 10:30.

Problema a afectat şi o serie de zboruri care trebuiau să aterizeze la Lvov, cel mai mare aeroport din vestul Ucrainei scrie Mediafax.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram