/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

Renumitul interpret moldovean Dan Bălan va fi jurat în noul sezon al concursului „Vocea Ucrainei”

missing
06 ianuarie 2019, ora 17:07

Cunoscutul interpret moldovean Dan Bălan va fi unul dintre cei patru jurați în noul sezon al concursului de muzică „Vocea Ucrainei”. Artistul va juriza alături de artiștii Potap, Tina Karol și Monatik.

Artistul moldovean susține că nu a mai fost în această ipostază și nici nu s-a văzut niciodată în acest rol, dar a acceptat provocarea.

„Este ceva wow… Este pentru prima dată când particip la un proiect de televiziune, niciodată nu m-am văzut în acest rol, dar atunci când a venit propunerea am luat-o ca pe o provocare. Mi-am zis: „Dan, hai încearcă dezvoltă-ți această latură de om de televiziune și o să vezi ce va fi”. Prima zi a fost complicată, nu înțelegeam mare lucru, dare a doua zi a fost mai bine și a continuat să fie tot mai bine”, a spus artistul într-un interviu pentru televiziunea ucraineană 1+1.

Dan Bălan este interpret, compozitor, producător, instrumentist, textier din Republica Moldova. Este primul și unicul artist din Moldova nominalizat pentru premiul Grammy, în calitate de co-autor al hitului „Live Your Life”, interpretat de cântăreața americană Rihanna și rapper-ul T.I..

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram