Cunoscutul interpret moldovean Dan Bălan va fi unul dintre cei patru jurați în noul sezon al concursului de muzică „Vocea Ucrainei”. Artistul va juriza alături de artiștii Potap, Tina Karol și Monatik.

Artistul moldovean susține că nu a mai fost în această ipostază și nici nu s-a văzut niciodată în acest rol, dar a acceptat provocarea.

„Este ceva wow… Este pentru prima dată când particip la un proiect de televiziune, niciodată nu m-am văzut în acest rol, dar atunci când a venit propunerea am luat-o ca pe o provocare. Mi-am zis: „Dan, hai încearcă dezvoltă-ți această latură de om de televiziune și o să vezi ce va fi”. Prima zi a fost complicată, nu înțelegeam mare lucru, dare a doua zi a fost mai bine și a continuat să fie tot mai bine”, a spus artistul într-un interviu pentru televiziunea ucraineană 1+1.

Dan Bălan este interpret, compozitor, producător, instrumentist, textier din Republica Moldova. Este primul și unicul artist din Moldova nominalizat pentru premiul Grammy, în calitate de co-autor al hitului „Live Your Life”, interpretat de cântăreața americană Rihanna și rapper-ul T.I..