/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Declarațiile de avere ale candidaților la funcția de deputat nu mai sunt disponibile pe site-ul CEC. Ce spun reprezentanții instituției

missing
08 ianuarie 2019, ora 13:27

Corneliu Pasat, purtătorul de cuvânt al CEC, a spus că declarațiile au fost dezactivate pentru publicul larg. Rugat să precizeze de ce au fost dezactivate după ce au fost publicate, Pasat a spus: „Nu erau toate gata și au fost dezactivate. Vor fi activate din nou în următoarele zile”.

Precizăm că patru partide au fost înregistrate în cursa pentru alegerile parlamentare din acest an. Acestea sunt: PDM, PSRM, PCRM și blocul ACUM DA PAS.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram