Un bărbat în vârstă de 32 de ani a fost omorât noaptea trecută, în satul Hrubna Nouă din raionul Fălești. Suspectă de omor este concubina lui, o tânără de 21 de ani, care s-ar fi apărat de agresiunea acestuia. 

Potrivit ofițerei de presă a Inspectoratului de Poliție Fălești, Eugenia Molceanov, cazul a avut loc la miezul nopții. Poliția a fost alertată la ora 01:45. Ajunși la fața locului, oamenii legii au constatat că bărbatul s-a stins din viață în urma mai multor lovituri cu un cuțit, în regiunea toracelui.

Victima ar fi băut alcool la un vecin și a venit acasă în stare avansată de ebrietate; între cei doi s-a iscat un conflict, iar bărbatul ar fi sărit la bătaie la concubină, lovind-o cu pumnul în regiunea ochiului stâng. Apoi, bărbatul ar fi luat un cuțit de bucătărie și ar fi amenințat-o pe tânără.

Din spusele Poliției, femeia a reușit să-i ia cuțitul din mână, din spusele ei, în mod involuntar, și l-a lovit de două ori în piept.

Cei doi creșteau un copil de un an și trei luni. Tânăra suspectă este reținută pentru 72 de ore. Dacă va fi găsită vinovată, ea riscă detenție pe un termen de la zece  la 15 ani.