/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Ex-ambasadorul R. Moldova în SUA, înregistrat în cursa electorală în circumscripția 15, Călărași

missing
09 ianuarie 2019, ora 16:50

De astăzi, 9 Ianuarie 2019, sunt candidatul Blocului Electoral ACUM Platforma DA-PAS pentru Circumscripția electorală No.15. Înregistrarea a avut loc la ora 14.00 la sediul Consiliului electoral de circumscripție. Pornesc aceasta campanie cu determinare, onestitate și obligația de a învinge. Impreună vom reuși!”, a scris Munteanu pe pagina sa de facebook.

În aceeași circumscripție sunt înregistrați alți doi candidați Ciubuc Nicolae, PDM, Bolea Ștefan PSRM, Olga Vlasenco partidul Șor. Pe aceeași circumscripție și-au depus candidaturile Iurie Chirinciuc, Partidul Liberal, Valeriu Sava de la PCRM și candidații independenți Ion Leașcenco și Anatolie Arhire.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram