Igor Munteanu, fostul ambasador al R. Moldova în SUA a fost înregistrat în calitate de candidat la funcția de deputat în circumscripția uninominală nr. 15 Călărași. Acesta participă la alegerile parlamentare din partea blocului ACUM DA PAS. Potrivit deciziei CEC, Munteanu a prezentat liste de subscripție cu 1043 de semnături ale susținătorilor.

De astăzi, 9 Ianuarie 2019, sunt candidatul Blocului Electoral ACUM Platforma DA-PAS pentru Circumscripția electorală No.15. Înregistrarea a avut loc la ora 14.00 la sediul Consiliului electoral de circumscripție. Pornesc aceasta campanie cu determinare, onestitate și obligația de a învinge. Impreună vom reuși!”, a scris Munteanu pe pagina sa de facebook.

În aceeași circumscripție sunt înregistrați alți doi candidați Ciubuc Nicolae, PDM, Bolea Ștefan PSRM, Olga Vlasenco partidul Șor. Pe aceeași circumscripție și-au depus candidaturile Iurie Chirinciuc, Partidul Liberal, Valeriu Sava de la PCRM și candidații independenți Ion Leașcenco și Anatolie Arhire.