/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/DOC/ Mii de euro la bancă. Ce avere declară Igor Munteanu, candidatul ACUM pe circumscripția 15 Călărași

missing
10 ianuarie 2019, ora 09:55

Munteanu este proprietarul unei case de 125 de metri pătrați moștenită în 2011 și a unei mașini de model Toyota Venza din 2010 a cărei valoare ar fi de 70 de mii de lei. Tot el a dat în folosință gratuită din 2015 un Ford.

Fostul ambasador deține 55 de mii de euro într-un cont banacar la BCR și alți cinci mii de dolari la FinComBank, depozite care iau adus în ultimii doi ani dobândă de 770 de euro și 113 dolari.

Candidatul ACUM este și acționar în două companii care oferă servicii de consultanță în afaceri. Astfel, el deține 33,3 la sută din acțiunile Sinergetic Grup și 20% din Office 5.

Igor Munteanu a fost înregistrat oficial în cursa electorală pe 9 ianuarie în calitate de candidat pe circumscripția 15 Călărași. Totodată, Munteanu mai este și numărul cinci în lista blocului ACUM pentru circumscripția națională.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram