Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă informează persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă despre cele mai plătite joburi pe piața muncii la 11 decembrie 2018, conform declarațiilor agenților economici. Astfel, potrivit listei cel mai plătit job este cel de programator, iar salariul se ridică la 30 de mii de lei. Următoarele cele mai bine plătite job-uri sunt cel de manager, șef secție sau conducător auto a căror salarii sunt de peste 20 de mii de lei pe lună și mai mult.

La capătul opus se regăsesc posturile de muncă cum ar fi manager de vânzări, tencuitor, vopsitor etc. salariile acestora încep de la trei mii de lei și ajung până la zece mii de lei.

Doritorii sunt îndemnați să aplice CV-ul pentru ofertele corespunzătoare din listă accesând portalul angajat.md sau adresându-se la agențiile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă.

Pentru informații suplimentare despre locurile de muncă vacante înregistrate în baza de date a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă și condițiile de ocupare a acestora:
– vizitați agențiile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă, conform domiciliului (adresele și datele de contact: http://anofm.md/network/agency);
– contactați Centrul de Apel – Piața Muncii la nr. 080001000 (apel gratuit din R. Moldova) sau (+37322) 838414 (apel cu tarif normal din străinătate) de luni până vineri, în intervalul orelor 8.30 – 15.30;
– accesați portalul www.angajat.md.