Pentru o mai bună informare a cetățenilor despre alegerile parlamentare din acest an, TV8 lansează o hartă unde cetățenii vor găsi informații despre candidații pe circumscripțiile uninominale și candidații pe liste de partid pe circumscripția națională.

Echipa a realizat trei hărți în care sunt împărțite cele 51 de circumscripții: național, internaționl și Chișinău. Pentru fiecare circumscripție reporterii TV8 vor publica informații despre candidații din partea partidelor și independenți care aspiră la funcția de deputat. Utilizatorii vor putea găsi CV-ul, declarația de avere a candidatului, dar și știri despre acesta.

Totodată, cetățenii vor putea să depună sesizări despre eventualele încălcări pe care le-a observat în campania electorală sau în ziua alegerilor prin completarea unui formular, unde au posibilitatea să adaugă fotografii, video sau documente.

În ziua alegerilor pe harta TV8 veți putea urmări în regim live cum are loc prezentarea alegătorilor la urne, precum și rezultatele alegerilor.

Accesați harta AICI. Precizăm că harta se actualizează în fiecare zi.