/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

La noapte temperaturile vor scădea până la -16 grade, iar mâine ziua ninsorile vor conteni

11 ianuarie 2019, ora 15:06

La noapte, temperaturile aerului vor coborî până la -16 grade, în partea de nord a țării, iar mâine ziua, ninsorile vor conteni, în centrul și sudul republicii și doar în unele localități de la nord va mai ninge slab.

Astfel, potrivit prognozelor Serviciului Hidrometeorolgic de Stat, la Edineț, Briceni și Soroca se vor înregistra la noapate minie de -16 grade, iar la Bălți și Rîbnița, câte -15 grade și, respectiv, -14 grade Celsius.

Tot -14 grade se vor înregistra la Dubăsari, iar la Orhei, Călărași, Ungheni, Tiraspol și Cimișlia vor fi -13 grade.

În capitală, termometrele vor arăta la noapte o minimă de -12 grade, la fel și în localitățile din Leova și Ștefan Vodă. La Comrat, Ceadîr-Lunga și Cahul vor fi minim -11 grade.

Mâine ziua la nord vor fi -5… -6 grade, în centru -4… -5 grade, iar la sud, -1… -3 garde Celsius.

Mâine va ninge slab la Briceni, Edineț, Soroca, Bălți și Rîbnița, iar în localitățile de la sud și din centrul țării cerul va fi noros, dar nu sunt prognozate ninsori.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram