/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Un bărbat din Chișinău a înghețat în stradă. Acesta a fost dus aseară la spital

missing
11 ianuarie 2019, ora 10:43

Un bărbat din Chișinău a avut de suferit în urma gerului din ultimele zile; acestea a fost dus aseară, în jurul orei 21:30, la spital, cu hipotermie. 

De asemenea, potrivit medicilor care activează la serviciul de asistență medicală urgentă prespitalicească, ambulanțele din Ialoveni și Strășeni intervenit pentru a acorda primul ajutor medical la trei pacienți cu traumatisme suportate în urma unui accident rutier, produs ieri seară pe traseul Pănășești-Tătărăști. Pacienții au fost transportați în stare stabilă la spital.

În același timp, o medicii de la urgență u asistat o naștere la domiciliu, în municipiul Chișinău. Ambulanța a fost chemată noaptea trecută, la ora 02:16. Mama și nou-născutul au fost transportați în stare satisfăcătoare la maternitate, pentru îngrijiri ulterioare.

Ieri, ambulanțele au ajuns practic la toate solicitările, cu excepția unui caz de la Criuleni. Aici a fost solicitată intervenția salvatorilor și, ulterior, pacientul care a chemat medicii a primit asistența medicală necesară și a fost transportat la spital.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram