/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Renato Usatîi revine în Moldova? Mesajul politicianului postat pe o rețea de socializare

missing
13 ianuarie 2019, ora 15:56

Liderul Partidului Politic „Partidul Nostru”, care de aproape doi ani este plecat din Republica Moldova după ce organele de drept de la noi i-au intentat un dosar penal pentru tentativă de omor, a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care dă de înțeles că revine în țară. Politicianul se adresează susținătorilor săi cu mesajul că „la sfârșitul săptămânii vom decide împreună cum să învingem răul”.

„Niciodată n-am crezut că numele unei companii aeriene îmi va fi atât de familiar. De asemenea, înțeleg că urcând la bordul avionului, în câteva ore voi fi la Chișinău. Știu că mă așteaptă o mulțime de oameni și vă aștept foarte mult, dar înțeleg că o dată ajuns într-o închisoare moldovenească voi fi distrus în câteva luni. Săptămâna aceasta va fi decisivă pentru mine. La sfârșitul săptămânii vom decide împreună cum să învingem răul”, a scris politicianul.

Menționăm că anterior Renato Usatîi a anunțat că va reveni în țară până la alegerile parlamentare și că intenționează să participe la scrutin.

Acum aproape doi ani, Renato Usatîi a plecat în Federația Rusă după ce organele de drept de la noi i-au intentat un dosar penal pentru tentativă de omor, acuzații respinse de fostul edil al orașului Bălți.

Никогда не думал, что название авиакомпании будет таким родным. Также понимаю, что сев на борт самолета через пару…

Gepostet von Усатый Ренато-Renato Usatii am Sonntag, 13. Januar 2019

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram