Liderul Partidului Politic „Partidul Nostru”, care de aproape doi ani este plecat din Republica Moldova după ce organele de drept de la noi i-au intentat un dosar penal pentru tentativă de omor, a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care dă de înțeles că revine în țară. Politicianul se adresează susținătorilor săi cu mesajul că „la sfârșitul săptămânii vom decide împreună cum să învingem răul”.

„Niciodată n-am crezut că numele unei companii aeriene îmi va fi atât de familiar. De asemenea, înțeleg că urcând la bordul avionului, în câteva ore voi fi la Chișinău. Știu că mă așteaptă o mulțime de oameni și vă aștept foarte mult, dar înțeleg că o dată ajuns într-o închisoare moldovenească voi fi distrus în câteva luni. Săptămâna aceasta va fi decisivă pentru mine. La sfârșitul săptămânii vom decide împreună cum să învingem răul”, a scris politicianul.

Menționăm că anterior Renato Usatîi a anunțat că va reveni în țară până la alegerile parlamentare și că intenționează să participe la scrutin.

Acum aproape doi ani, Renato Usatîi a plecat în Federația Rusă după ce organele de drept de la noi i-au intentat un dosar penal pentru tentativă de omor, acuzații respinse de fostul edil al orașului Bălți.

Никогда не думал, что название авиакомпании будет таким родным. Также понимаю, что сев на борт самолета через пару…

Gepostet von Усатый Ренато-Renato Usatii am Sonntag, 13. Januar 2019