/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Cer demisia membrilor CEC. Comunitatea OccupyGuguță anunță protest în fața Comisiei Electorale Centrale

missing
14 ianuarie 2019, ora 15:32

„CEC se comportă ca un prieten fidel al Partidului Democrat și a aliaților acestuia – a demonstrat-o de nenumărate ori și continuă să o facă:
– nu reacționează în niciun fel la încălcările grave ale concurenților electorali – PDM, Partidul Șor și Socialiștii organizează pretinsă caritate, dar de fapt agitație electorală din bani dubioși; finanțarea ilicită a partidelor; cumpărarea de voturi; fac concerte electorale, practici dubioase de colectare a semnăturilor, etc. etc.
– (mai mult) își permite, prin gura unui membru al său, să ia o atitudine halucinantă față de munca monitorilor electorali de la Promo-Lex, practic confirmînd că CEC e capturat
– ignoră cerințele cetățenilor din diasporă pentru exercitarea drepturilor lor electorale (vezi și semnează petiția https://www.change.org/p/moldovan-government-mai-multe-sectii-de-votare-in-diaspora) și, prin inacțiune, efectiv le încalcă drepturile”, susțin organizatorii.

Mai multe detalii pe pagina evenimentului. Până în prezent nouă oameni au spus că vor participa, iar alți 24 s-au arătat interesați de eveniment.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram