Liderul Partidului Mișcarea Populară Antimafie nu a avut venituri în ultimii doi ani. Potrivit declarației de avere prezentate la CEC, Sergiu Mocanu deține doar un apartament de 50 de metri pătrați privatizat în 1996, a cărei valoare ar fi de 700 de mii de lei.

În același timp, Mocanu nu deține alte bunuri, nu are un post de muncă, un salariu și nici nu a avut venituri în perioada 1 ianuarie 2017-31 decembrie 2018. Contactat de TV8, acesta a declarat că toată averea i-a fost sechestrată în urma unor procese de judecată, iar el trăiește din veniturile apropiaților săi.

Eu trăiesc din veniturile pe care le au apropiații mei, atunci când o să vină o vreme când o să dăm jos mafia aceasta, eu o să aduc la cunoștință foarte exact cum îmi duc existența acum, când sunt nevoit să o duc în așa fel încât să nu încaseze mafioții aceștia niciun ban din consumul pe care îl am eu”, a declarat Mocanu. Acesta nu a precizat din veniturile căror apropiați trăiește.

Partidul Mișcarea Populară Antimafie a fost înregistrat pentru alegerile parlamentare din 24 februarie pe circumscripția națională cu 32 de candidați pe listă.