/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Filip cere instituțiilor statului să asigure curățarea zăpezii și a țurțurilor de pe acoperișuri

missing
14 ianuarie 2019, ora 14:09

În același timp, premierul a solicitat administrației publice locale să informeze conducătorii instituțiilor publice și agenții economici despre necesitatea deszăpezirii acoperișurilor pentru a asigura securitatea cetățenilor.

În contextul codului galben de ninsori, emis de către meteorologi în data de 10 ianuarie, autoritățile au instituit o celulă de criză pentru a diminua consecințele provocate de condițiile meteo nefavorabile. Pe parcursul ultimelor 3 zile, în lucrările de deszăpezire a drumurilor au fost antrenate peste 1000 de unități de tehnică specială și peste 2000 de muncitori. În această perioadă, pe drumurile din țară au fost împrăștiate peste 10 mii tone de material antiderapant.

Celula de criză a monitorizat situația din țară până în data de astăzi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram