/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO. VIDEO/ Romeo revine. Un tânăr a urcat pe acoperișul unei clădiri din Capitală în semn de dragoste pentru prietena sa

14 ianuarie 2019, ora 20:02

Tânărul spune că s-a înțeles cu iubita sa că dacă va apărea la televizor în 24 de ore, ea va trebui să-i ierte toate păcatele.

– Este o provocare a prietenei mele căreia eu i-am demonstrat că provocarea care mi-a dat-o, eu pot să o îndeplinesc.
–Și ce primiți pentru provocarea asta?
–Niciodată nu o să ne mai certăm. Dacă nu mă arată timp de 24 de ore la televizor, eu șterg toate pozele ei de la mine din telefon
”, Mihai Boboc, tânărul care a urcat pe acoperiș

Tânărul a urcat pe acoperișul unei clădiri din preajma primăriei Capitalei. El spune că a urcat cu ușurință pe acoperiș, iar somațiile oamenilor legii nu l-au speriat.

Eu îmi asum responsabilitatea că am urcat și am riscat viața și am făcut probleme la toți colaboratori de poliție. Mi-a spus să cobor jos, dar nu am vrut din cauza că e mai prețuită prietena mea decât ordinele lor sau viața mea.

Operațiunea de salvare a durat jumătate de oră, iar între timp, salvatorii au montat sub clădire perna de salvare.

Se vedea după dânsul că nu se gândea să sară. Eu personal a cincea oară vin la dânsul. A fost un schimb în care de trei ori am ieșit. Sutca merge înainte. Tot ce e posibil să mai venim la dânsul”, Maxim Rusu, Salvator Superior

Nici Poliția nu a fost uimită de gestul tânărului. Nu este prima dată când acesta urcă la înălțime și pune pe jar autoritățile. După fiecare incident, tânărul era pur și simplu eliberat. Nici de data aceasta nu se cunoaște dacă bărbatul va primi măcar o amendă.

Anterior, da, tot așa, ca o provocare, solicitând că dorește la Spitalul de Psihiatrie să fie internat sau alte solicitări. Ulterior în cadrul examinării o să vedem care totuși o să fie decizia noastră asupra cazului dat”, Lucian Garea, ofițer principal de sector Inspectoratul Centru

Tânărul a fost transportat la Inspectoratul de Poliție pentru documentarea cazului. Din spusele oamenilor legii, într-un episod el a fost coborât la pământ de Dorin Chirtoacă pe când era primar general.

Reporter: Diana Popa
Imagine: Tudor Bigu

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram