Un carabinier aparent în stare ebrietate a fost surprins de un tânăr în Parcul Catedralei. Vasile, așa s-a prezentat tânărul, a declarat pentru TV8 că imaginile au fost surprinse în amiaza zilei de luni, 14 ianuarie. Inspectoratul General de Carabinieri al MAI a pornit o anchetă de serviciu pe acest caz.

Vasile a povestit că în timp ce mergea prin parc a observat un carabinier care nu arăta foarte bine. Tânărul spune că s-a apropiat de el și l-a întrebat dacă se simte bine, iar în schimb a fost agresat verbal și înjurat. Astfel, Vasile spune că și-a scos telefonul mobil și a început să-l filmeze, dar după asta colegii carabinierului l-au îndepărtat. Din imagini se vede cum acesta continue să înjure, în timp ce colegii săi îi spus să tacă.

Tânărul care ne-a relatat despre acest caz spune că a chemat poliția, iar oamenii legii au făcut un proces verbal pe marginea cazului. Totodată, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului General de Carabinieri al MAI, Alexandru Bejan, a spus că pe acest caz a fost inițiată o anchetă de serviciu pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Bejan a precizat că în cadrul anchetei care durează de la trei la 15 zile se va stabili dacă carabinierul în cauză va fi stabilit.

Acest video conține limbaj licențios.