/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ Un șofer i-a cerut polițistului de patrulare să-i vorbească în limba rusă. Ce a spus omul legii

14 ianuarie 2019, ora 16:22

Din imaginile video publicate de portalul gagauzinfo.md, vedem că o mașină a fost oprit de poliția de patrulare, iar inspectorul a solicitat șoferului să prezinte actele. Șoferul i-a cerut polițistului să vorbească în limba rusă, însă omul legii a refuzat să vorbească în limba rusă precizând dacă șoferul este cetățean al R. Moldovei:

„Da, eu sunt cetățean al R. Moldova, dar trebuie să-mi explicați în limba rusă. Limba rusă este a doua limbă în țara”, a spus șoferul.

Agentul de patrulare a refuzat să se adreseze bărbatului în limba rusă. „Nu. În limba română. Înțeleg limba rusă, dar nu sunt obligat să vorbesc cu dumneavoastră în limba rusă”, a afirmat agentul de patrulare continuând să i se adreseze în limba română.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram