/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 854: Schimb de prizonieri și atacuri aeriene în sudul Ucrainei. Rusia ar putea mobiliza o nouă armată

Și-ar fi recunoscut vinovăția. Medicul Vadim Scarlat, eliberat din arest la domiciliu

missing
15 ianuarie 2019, ora 09:24

Potrivit Procuraturii Anticorupție, măsura preventivă aplicată acestuia a fost schimbată „datorită colaborării învinuitului cu organele de urmărire și încheierea unui acord de recunoaștere a vinovăției”. O decizie în acest sens a fost luată în după amiaza zilei de luni.

Procuratura informează că urmărirea penală în privința lui Scarlat se află la etapa finală, iar în curând cauza penală în privința acestuia va fi transmisă spre examinare instanței de judecată.

În același timp pe un portal pentru mame se anunță că de astăzi, 15 ianuarie, medicul obstetrician-ginecolog Vadim Scarlat își va relua activitatea și va primi pacientele la clinica privată din sectorul Botanica al Capitalei.

În total, în „dosarul mită pentru judecători”, au fost reținute zece persoane, este vorba despre: trei judecători de la Curtea de Apel, doi judecători de la Judecătoria Chișinău, sediul Centru, un procuror de la Procuratura municipiului Chișinău, un avocat, un asistent judiciar, un medic și o persoană fizică inculpată pe un dosar.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram