/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/VIDEO/ Accident la o stație PECO din Cahul. O mașină s-a tamponat într-o pompa de alimentare. Ce riscă șoferul

missing
15 ianuarie 2019, ora 19:00

Din imagini se vede cum Mercedesul a ieșit la depășire, șoferul a pierdut controlul volanului, iar mașina a tamponat o Dacie care se alimenta, deteriorând și pompa.

Potrivit ofițerei de presă a IP Cahul, Cristina Ciobanu, „Persoana a ieșit la depășire în apropierea unei stații PECO. În acest moment și-a adus aminte că are de alimentat mașina. Acesta a făcut manevra spre stația PECO, iar din cauza gețușului a pierdut controlul asupra volanului și a intrat într-o pompă de alimentare.

În urma impactului nimeni nu a avut de suferit.

De asemenea, șoferul riscă cinci puncte de penalizare și 1 200 lei, iar în urma stabilirii circumstanțelor șoferul va achita paguba creată.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram