/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO/ Noi detalii despre accidentul de pe traseul Orhei-Rezina. Trei persoane, transportate la spital

16 ianuarie 2019, ora 11:50

Ajunși, pompierii au stabilit că un bărbat în vârstă de 27 de ani a suferit diverse traumatisme fiind blocat în autoturismul avariat de marca Kia Rio. Salvatorii au reușit în cel mai scurt timp să deblocheze persoana care ulterior a fost preluată de Serviciul Asistență Medicală Urgentă la spitalul raional Orhei. Totodată, în urma accidentului 2 persoane din microbuzul MS Sprinter, au suferit deferite leziuni corporale și au fost transportate la spital.

Potrivit Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească, la fața locului s-au deplasat două ambulanțe. A fost acordată asistență medicală de urgență la cinci pacienți, cu traumatisme de diferite grade de severitate, iar ulterior trei dintre aceștia au fost transportați la unitatea de primire urgențe a spitalului raional Orhei, sub monitorizarea atentă a echipelor AMUP, pe durata transportării la spital.

Toate circumstanțele și cauza producerii accidentului rutier urmează a fi stabilite de organele de drept.

Foto: FB/
Ciobanu Mihail Olesea‎

Foto: FB/
Ciobanu Mihail Olesea‎

Foto: FB/
Ciobanu Mihail Olesea‎

Foto: FB/
Ciobanu Mihail Olesea‎

Foto: FB/
Ciobanu Mihail Olesea‎

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram