/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Unele troleibuze din Chișinău întârzie cu până la o oră, din cauza mașinilor parcate pe marginea drumului

missing
17 ianuarie 2019, ora 10:58

Unele troleibuze de pe rutele municipale din Chișinău întârzie cu până la o oră, din cauza mașinilor parcate pe marginea drumurilor, sub rețelele de contact, spun reprezentanții Primăriei Chișinău.

„Pe parcursul ultimelor trei zile se înregistrează blocaje de circulație a transportul public pe bd. Moscova, tronsonul str. Nicolae Dimo – str. Miron Costin, precum şi pe strada Alexandr Puşkin, din cauza automobilelor parcate neregulamentar pe partea carosabilă. Regia Transport Electric, în conlucrare cu inspectorii de patrulare, intervine în fiecare dimineață pentru a decongestiona traficul. Cu toate acestea, pe unele rute de troleibuz se înregistrează abateri de la program, de până la o oră”, spun autoritățile.

Foto: Primăria Chișinău

În acest context, municipalitatea face apel către şoferii ca pe parcursul zilei de astăzi și mâine (joi-vineri) să nu parcheze mașinile pe carosabil, pentru a permite intervenţia autospecialelor de deszăpezire, care lucrează la lărgirea părţii carosabile.

La același subiect:

/VIDEO/ Zeci de troleibuze, blocate pe bulevardul Moscovei din vina unui șofer care a parcat neregulamentar

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram