/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Filmarea integrală despre refuzul polițistului de a vorbi în limba rusă „A încercat să găsească o cale de comunicare cu șoferul”

missing
17 ianuarie 2019, ora 18:55

Având în vedere informațiile incomplete și denaturate apărute în unele mijloace mass-media, referitor la cazul în care un polițist a refuzat să vorbească în limba rusă unui șofer oprit în trafic la Cimișlia. Astfel, polițistul l-a abordat inclusiv și în limba rusă pentru ai explica încălcarea.
De asemenea, agentul de patrulare a încercat să găsească o cale de comunicare cu șoferul, însă, acesta a manifestat un comportament provocator și agresiv.
În acest context, reiterăm, polițistul a acționat și a avut un comportament corect, în corespundere cu prevederile legii
”, se menționează în postare.

La data 14 ianuarie, a apărut un video pe rețelele sociale în care o mașină a fost oprită de poliția de patrulare. Ulterior, inspectorul a solicitat șoferului să prezinte actele. În cele din urmă, șoferul i-a cerut polițistului să vorbească în limba rusă, însă omul legii a refuzat să vorbească în limba rusă precizând dacă șoferul este cetățean al R. Moldovei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram