/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO/ Racolau persoane prin intermediul rețelelor de socializare și le jefuiau. Ce riscă doi bărbați

missing
21 ianuarie 2019, ora 14:38

La sfârșitul anului 2018, polițiștii din Strășeni a fost sesizați precum că două persoane necunoscute, ar fi pătruns pe timp de noapte într-o anexă a unei Asociații Obștești din satul Cojușna. Indivizii au agresat paznicul și au sustras mai multe bunuri (calculator, telefon mobil, centru muzical, alte obiecte și mijloace bănești). Astfel, prejudiciul cauzat este de circa 30 000 lei.

Potrivit oamenilor legii, indivizii au sustras bunuri din apartamentele persoanelor, prin aplicarea violenței psihice sau fizice asupra victimelor.

Ulterior, s-a constatat că bărbații racolau victimele prin intermediul rețelelor de socializare, sub pretextul de a face cunoștință, apoi, prin abuz de încredere, convingeau victimele să se întâlnească acasă la ei. Aici, suspecții, prin aplicarea violenței fizice, deposedau clienții de bunuri.

Audiați de către polițiști, aceștia și-au recunoscut vinovăția. Astfel, dacă vor fi găsiți vinovați aceștia riscă de la trei până la șase ani de închisoare cu (sau fără) amendă de la 25 000 până la 500 000 unităţi convenţionale, echivalent cu 1.250.000 sau 25.000.000 lei.

Anterior, aceștia au mai fost judecați pentru furt, tâlhărie, șantaj.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram