/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/DOC/ Un grup de consilieri din orașul Vulcănești îl acuză pe un deputat PSRM că ar fi îmbrâncit mai mulți cetățeni. Ce spune poliția

missing
22 ianuarie 2019, ora 16:06

Nu știu de ce în presă se vehiculează că deputatul Grigore Uzun ar fi lovit pe cineva. Acestă informație este falsă”, a declarat ofițera de presă al IP Găgăuzia, Snejana Tucan.

Astfel, acesta a mai adăugat că de fapt deputatul ar fi cel care a alertat polițiștii despre bărbatul care a fost găsit la pământ lângă un lac.

De fapt, la poliție este informație precum că domnul Uzul s-a adresat la oamenii legii și a anunțat că lângă lac a fost bătut un bărbat. Polițiștii ajunși la fața locului au stabilit că o persoană de 64 de ani, locuitorul orașului Vulcănești a lunecat și a căzut singur în lac. La poliției nu este informație precum că deputatul ar fi bătut pe cineva”, mai spune ofițera de presă, Snejana Tucan.

Contactată, președintele Partidului Socialiștilor, Zinaida Greceanîi nu a răspuns la telefon pentru o reacție referitor la acest subiect.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram