/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

În prag de alegeri, PDM anunță ajutor de Paști și îndemnizații mai mari

22 ianuarie 2019, ora 12:51

Astfel, potrivit lui Plahotniuc pensionarii și alte categorii sociale cu venituri de până la 2.000 de lei vor beneficia de ajutor unic de sărbătorile de Paşte, în valoare de 600 de lei.

De asemenea, președintele PDM a anunțat că va majora compensațiile pentru căldură în sezonul rece a anului. Astfel, persoanelor care au un venit de până la 2 000 lei, vor primi o compensație de la 350 lei până la 750 lei.

Președintele PDM, a mai anunțat că un șir de medicamente de prima necesitate să fie oferite gratuit. Astfel, 80% dintre cele mai răspândite și cu risc sporit de maladii, medicamentele să fie oferite gratuit cu prescripția rețetei medicale.

De asemenea, dacă până acum la nașterea copilului se oferea o îndemnizație de 6 000 lei, președintele PDM a anunțat că suma se va mări. Astfel, acesta va ajunge până la suma 10 000 lei.

Vlad Plahotniuc va concura din partea Partidului Democrat (PD) pe circumscripția nr. 17, Nisporeni.

Pe acestă circumscripție sunt înregistrați oficial și alți candidați: Pavel Artamonov de la PSRM și Ion Terguță de la ACUM DA PAS.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram