/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Medicul Mihai Stratulat, înregistrat, într-un final, în cursa electorală. „Promit să am comportament electoral dictat de bunul simț”

22 ianuarie 2019, ora 10:48

Medicul Mihai Stratulat a fost înregistrat, într-un final, în calitate de candidat la alegerile parlamentare din luna februarie, după ce anterior, Consiliul Electoral de Circumscripție Electorală, i-au respins cererea, din motiv că au depistat anumite erori la lista cu semnături.

Astfel, Stratulat va concura din partea Partidului Democrat (PD) pe circumscripția nr. 26 din Chișinău.

„Promit să am comportament electoral dictat de bunul simț și de educația pe care o am. Să nu așteptați de la mine prea mult discurs politic, pentru că eu politician abia încep să devin. Vă voi vorbi despre planurile mele pentru medicina națională și despre ideile pe care le am pentru cele două sectoare, care mă vor vota. Voi continua lupta pentru sănătatea micilor pacienți, precum am făcut-o și înainte!”, a scris comentat Mihai Stratulat.

„Și pe final, un apel către susținători (și nu doar): îmbrăcați-vă bine, beți ceai mult cu lămâie și nu cădeți pradă gerului de afară pentru că îi cred în stare pe cei de la CEC să mă sancționeze, dacă va voi da sfaturi medicale în aceasta perioadă”, a spus ironic Stratulat.

Până astăzi, pe circumscripția nr. 26 sunt înregistrați oficial alți doi concurenți: Dinari Cojocaru, de la PSRM, și Victor Cotelea, de la PP ȘOR.

De asemenea, și-au anunțat intenția de a candida Iurie Renița, de la ACUM DA PAS, Dinu Manole, de la PVE și Valeriu Cerba, candidat independent.

 

Pentru mai multe informații despre candidați și circumscripții, accesați Alegeri.tv8.md.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram