Breaking news/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 967: Atac masiv și plan prezentat la Bruxelles. ISW: Putin ia în calcul invazia totală a Moldovei

/VIDEO/ Angela Gonța: „Viața mea e ca o telenovelă. Într-un an de zile am avut parte de o căsătorie, o naștere, mi-am schimbat jobul, am divorțat...”

missing
22 ianuarie 2019, ora 13:26

La un moment dat, atunci când a fost întrebată dacă își aduce aminte ce a simțit când a aflat că va deveni mămică, pe frumoasa prezentatoare a cuprins-o nostalgia, zicând că a așteptat-o pe fiica ei mulți ani, iar atunci când a aflat ca este însărcinată, nimic în viață nu mai conta decât copilul ei. Angela a zis că fetița i-a dat puteri să treacă peste toate încercările vieții, care au fost multe, iar unele extrem de grele. În doar un an de zile, prezentatoarea a avut parte de o căsătorie, o sarcina grea din punct de vedere fiziologic, o naștere, schimbarea jobului, un divorț, după care a urmat o veste extrem de trista, un om drag ei s-a îmbolnăvit de cancer.

Vezi ce alte detalii a povestit prezentatoarea tv, urmărind emisiunea integrală.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegramTiktok

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md este permisă doar cu citarea sursei în primul alineat și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.