În preajma alegerilor Parlamentare în Republica Moldova care vor avea loc la data de 24 februarie și a începerii campaniilor electorale, emisiunea „Candidat” crează o simularea a alegerilor. Astfel, în emisiunea de miercuri, 23 ianuarie patru candidați vor începe dezbaterile.

Aceștia sunt: Eugen Camenscic cu numărul 2

Alina Androncahe cu numărul 1

Rodica Tataru numărul 10

Zdarova Natasha cu numărul 4

„Candidat” este emisiune care indică cum trebuie să fie un politician adevărat. Aici veți întâlni oameni onești care nu au mințit, nu au furat și nu fac promisiuni deșarte. Ei sunt dintre cei mai onești, cinstiți și corecți. O emisiune despre o simulare a alegerilor care vă vor ajuta să vă construiți o adevărată viziune a candidatului pe care merită să-l votezi.

De asemenea, televoting-ul va începe chiar pe parcursul emisiunii și se va încheia la 24 de ore de la încheierea emisiunii.

Emisiunea „Candidat” va începe la data de 23 ianuarie și va fi difuzată în fiecare zi de miercuri și vineri începând cu ora 21.30.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!