/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/FOTO/ Ceața dă bătăi de cap pe Aeroportul Internațional Chișinău. Mai multe curse se rețin

missing
23 ianuarie 2019, ora 14:04

Din cauza ceții care s-a instalat în zona Aeroportului Chișinău, dar și a zăpezii care s-a așezat în apropierea antenelor ILS, vezi NOTAM, mai multe aeronave nu pot ateriza și la moment sunt în zonă de așteptare”, se arată în publicarea scrisă pe facebook.

De asemenea, două curse au fost reținute la sosire: Moscova/ Domodedovo și Franckfurt până la ora 13:40 și cursa Paris/ Beauvais-Tille urma să aterizeze la oa 18:30, dar va decola la ora 21:00. Totodată, redirecționate au fost cursele st. Petersburg și Turin.

O altă cursă Moscova/ Domodedovo urma să aterizeze la ora 18:30, însă aceasta se reține până la ora 19:10. Iar avionul ce venea din Moscova/ Vnukovo urma să decoleze la ora 15:00. Asftel, acesta va ateriza la ora 15:40 minte.

Foto: facebook/ Runway 08

Foto: airport.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram