Mai multe personaje din desene animate vor decora pereții Spitalului Clinic Municipal Pentru Copii nr. 1 din Chișinău, printre acestea, Alba că Zăpada și cei șapte pitici, minionii, Tweety Pie ș.a.

Picturile au fost realizate voluntarii de la Chisinau is Me și studenți ai Universității Tehnice din Moldova, iar vopselele au fost donate de un agent economic.

„Sperăm ca aceste creații să aducă zâmbete sincere pe fețele copiilor”, au scris reprezentanții Chisinau is Me pe pagina lor de Facebook.

Spitalul Clinic Munici­pal pentru Copii Nr.1 este cea mai veche instituţie medicală de pediatrie din Republica Moldova. Instituţia acordă asistenţă medicală specializată chirurgicală, oftalmologică, otolaringologică, dispunea de secţii pentru patologii ale nou-născuţilor pentru boli respiratorii acute la sugari, boli intestinale, boli somatice la copiii de vârstă preşcolară şi şcolară, de secţii nefrologie, fizioterapie, reanimare şi terapie intensivă, cabinet de diagnostică funcţională, laborator şi farmacie.

 

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!