/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 755: Sancțiuni UE și tancuri binecuvântate de preoți. Colaborator al Ambasadei Ruse, interzis în Moldova

Un vicepreședintele al Parlamentului, ales pentru un nou mandat în funcția de Președinte al Comisiei APCE

23 ianuarie 2019, ora 10:52

Ghilețchi a mai condus anterior Comisia pentru Afaceri Sociale, Sănătate și Dezvoltare Durabilă, dar a fost ales și în funcția de Vicepreședinte al APCE.

Astfel, la alegerile din 24 februarie, Valeriu Ghilețchi va concura ca candidat independent pe circumscripția nr. 51, SUA și Canada.

Pe acestă circumscripție sunt înregistrați oficial și alți candidați: Ghenadie Moroșanu de la PDM, Gaik Vartanean de la PSRM iar Viorel Savva va candida independent.

De asemenea, și-au anunțat intenția de a candida Dumitru Alaiba de la ACUM DA PAS, Rodica Rusu de la PP Șor, iar candidați independenți sunt Roman Palancica, Ana Vasilachi, Valentin Ganea, Petru Neaga.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram