Prima apariție a medicul Vadim Scarlat la o clinică privată din Capitală, după ce a fost învinuit că ar fi oferit unui magistrat mită. Acesta a apărut într-un material video plasat pe o rețea socială, în care prezintă cele patru săli de nașteri a clinicii în care activează.

Astfel, după ce a fost eliberat acum o săptămână acestea și-a reluat activitatea și primește pacientele la o clinică privată din sectorul Botanica al Capitalei.

Vadim Scarlat, a fost învinuit că ar fi oferit unui magistrat mită, în sumă de două mii de euro
pentru ca judecătorul să ia o hotărâre favorabilă într-un dosar în care acesta este cercetat pentru neglijență care a dus la decesul unui nou-născut.

Potrivit Procuraturii Anticorupție, măsura de detenție în privința lui Scarlat, reținut în luna octombrie a anului trecut de către CNA, a fost schimbată. Astfel, acesta nu se mai află în arest la domiciliu ci are obligația de a nu părăsi țara pe un termen de 60 de zile.

În total, în „dosarul mită pentru judecători”, au fost reținute zece persoane, este vorba despre: trei judecători de la Curtea de Apel, doi judecători de la Judecătoria Chișinău, sediul Centru, un procuror de la Procuratura municipiului Chișinău, un avocat, un asistent judiciar, un medic și o persoană fizică inculpată pe un dosar.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!