/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Fostul președinte al Ucrainei, Victor Ianukovici, găsit vinovat de trădare de patrie

missing
24 ianuarie 2019, ora 11:38

Ședința de judecată este încă în desfășurare, în prezent în fragmentul din sentință care a fost citit se spune că vinovăția lui Ianukovici este dovedită. Pedeapsa stabilită lui Ianukovici încă nu a fost anunțată.

Procuratura a cerut ca Ianukovici să fie condamnat la 15 ani de închisoare. Verdictul a fost pronunțat în absența acestuia, deoarece fostul președinte este în Rusia. El a numit cazul fabricat și motivat politic și nu a vorbit niciodată nu vorbit în cadrul ședințelor.

După schimbarea puterii în Ucraina în 2014, Viktor Ianukovici a fugit în Rusia. El a fost acuzat că a cerut Moscovei să trimită trupe în Ucraina, ceea ce, la rândul său, a dus la anexarea Crimeei de către Rusia.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram