O fostă prezentatoare TV candidează în diasporă din partea PP ȘOR. „Începe o nouă experiență în viața mea profesională și personală”

24 ianuarie 2019, ora 09:54

Rodica Rusu-Eșanu, fostă prezentatoare TV și, în prezent, purtătoare de cuvânt a companiei Avia Invest, care administrează Aeroportul Internațional Chișinău, va candida la alegerile parlamentare din luna februarie pe o circumscripție din afara țării.

Aceasta a anunțat pe rețelele de socializare că va candida din partea Partidului Politic ȘOR (PP ȘOR) pe circumscripția nr. 51 (SUA, Canada).

„De astăzi începe o nouă experiență în viața mea profesională și personală. De astăzi, oficial, candidat la alegerile din 24 Februarie pe Circumscripția SUA și Canada, din partea Partidului Șor. Este o decizie asumată și luată destul de greu. Pentru că eu mereu am fugit de tot ce înseamnă politică. Dar vine o etapă în viață când te saturi să niorlăi și să te ții doar de criticat, și vrei să vii cu soluțiile tale, pentru societatea în care trăiești. Iar dacă ai suportul unei echipe profesioniste, care îți oferă încredere, trebuie să acționezi.

Știu că s-ar putea să vină un val de critici peste mine și acuzații, dar mizez pe bunul simț și rațiunea oamenilor. Până la urmă, orice experiența te face mai bun”, a comentat Rodica Rusu-Eșanu, pe pagina ei de Facebook.

Foto: Facebook/Rodica Rusu Esanu

Până în prezent, pe circumscripția SUA, Canada au fost înregistrați patru candidați. Este vorba despre Ghenadie Moroșanu, PDM; Gaik Vartanean, PSRM; Viorel Savva, candidat independent și Valeriu Ghilețchi, candidat idependent.

De asemenea, pe această circumscripție vor mai candida: Dumitru Alaiba, ACUM DA PAS; Oleg Bînzar, candidat independent; Petru Neaga, candidat independent; Gheorghi Grozav, candidat independent; Valeri Perov, candidat independent; Alexandrin Patron, candidat independent; Valentin Ganea, candidat independent; Ana Vasilachi, candidat independent; Roman Palancica, candidat independent.

Găsiți mai multe informații despre candidații la alegerile parlamentare 2019, harta circumscripțiilor și știri electorale în categoria Alegeri.tv8.md.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram