/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Un deputat din fracțiunea PL vrea să candideze pe circumscripția Ivancea. A depus ieri semnăturile la CECE

missing
24 ianuarie 2019, ora 10:24

Un deputat din fracțiunea Partidului Liberal (PL) vrea să candideze pe circumscripția nr. 19, Ivancea (Orhei, Rezina, Criuleni, Dubăsari). Este vorba despre liberalul Roman Boțan. 

Parlamentarul a colectat numărul necesar de semnături și a depus ieri dosarul la Consiliul Electoral de Circumscripție Electorală (CECE).

Roman Boțan; Foto: privesc.eu

„Mulțumesc tuturor celor care ne susțin! Împreună învingem!”, a scris Boțan pe rețelele de socializare.

Până astăzi, pe această circumscripție au fost înregistrați cinci candidați: Tudor Golub, PDM; Mihail Paciu, PSRM; Mariana Tauber, PP ȘOR; Lucia Viscun, PCRM; Mariana Cușnir, ACUM DA PAS.

Găsiți mai multe informații despre candidații la alegerile parlamentare 2019, harta circumscripțiilor și știri electorale în categoria Alegeri.tv8.md.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram