/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/VIDEO/ Primele dezbateri la emisiunea „Candidat”. Un concurent a încercat să mituiască contracandidații săi. Ce i-au răspuns aceștia

missing
24 ianuarie 2019, ora 09:03

În emisiunea de ieri, candidata cu numărul 1, Alina Andronache și-a prezentat inițiativele pe care dorește să le realizeze și crede că anume așa lucrurile o să înceapă să se miște din loc. Alina Andronache susține că domeniile de activitate precum: comunicarea, lobby, advocacy și egalitatea de gen pe piața muncii vor crea o altă viziune asupra realității.

Prioritățile lui Eugen Camenscic sunt însă altele. Acesta își dorește un mediu și o dezvoltare durabilă, o dezvoltare a infrastructurii și o modernizare a educației. Prin realizarea acestor inițiative, Eugen este convins că cei plecați peste hotarele țării vor reveni acasă.

De asemenea, o altă candidată, Rodica Tataru își propune să implementeze servicii publice de calitate, proiecte de infrastructură durabilă și o calitate mai bună a sistemului de educație.

Pe lângă cei trei concurenți, participantul cu numărul patru Zdarova Natasha, intenționează să implementeze proiecte despre care cetățenii pot doar visa. Pe lângă intențiile enumerate de acesta într-o formă ironică, în cadrul emisiunii concurentul a declarat că vrea să realizeze un proiect prin care cetățenii din diferite parți ale Capitalei vor ajunge mai rapid la destinația aleasă. Acesta își dorește ca oamenii să aibă un avion. Și asta pentru ca să nu mai parcurgă distanțe de 200 km în trei ore, dar în cinci minute.

Totodată, pe final de emisiunea acesta a încercat să mituiască concurenții săi, aceștia însă au refuzat. „O să o puteți lua înapoi. Apreciez simțul umorului a contracandidatului nostru comun în platou, însă acest gest cumva este puțin denigrator”, a declarat contracandidata Rodica Tataru.

Odată cu începerea emisiunii a început și televotingul. Acesta va dura timp de 48 de ore de la începerea emisiunii, iar numele câștigătorilor și ale celor care nu vor trece în etapa următoare vor fi anunțate vineri, 25 ianuarie, în cea de-a doua rundă a dezbaterilor. Telespectatorii pot vota, expediind cifra sau numărul participantului, la numărul de telefon 7077.

Rezultatele preliminare care au fost prezentate la sfârșitul emisiunii arătă că cel mai mare punctaj l-a acumulat participantul cu numărul patru, Zdarova Natasha. Acesta a adunat 31 la sută din voturi. Iar pe loculul doi se clasează Rodica Tataru, care a obținut 29,5 %. Pe locul trei se clasifică Alina Andronache cu 22,5 la sută, iar pe locul patru, Eugeniu Camenscic, care a acumulat 17%.

Acestă emisiune este o simulare a alegerilor parlamentare care vor avea loc la data de 24 februarie 2019. Emisiunea „Candidat” este difuzată în fiecare zi de miercuri și vineri începând cu ora 21.30, la TV8.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram