/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Marian Lupu, la Curtea de Conturi? Ce spune Vladimir Voronin despre președintele fracțiunii parlamentare a PDM

missing
25 ianuarie 2019, ora 08:17

Președintele Partidului Comuniștilor, Vladimir Voronin, a făcut aluzie că vicepreședintele Partidului Democrat, Marian Lupu, ar putea ajunge la Curtea de Conturi. Declarația a fost făcută de comunist în platoul emisiunii „Puterea a patra” de la N4, după ce a fost întrebat de ce Marian Lupu nu se regăsește nici în lista națională a PDM pentru alegeri, nici în lista candidaților pentru circumscripții.

În opinia lui Voronin, Marian Lupu singur n-ar fi dorit să candideze pentru un nou mandat. „Cred că el, moral, psihologic, demult a cedat și nu mai dorește să fie în vârful piramidei”, a menționat comunistul.

„Marian Lupu a ajuns acolo de unde s-a pornit. Lui soarta i-a oferit șanse extraordinare. Mai mari șanse de carieră ca cele care i-au fost oferite lui Lupu… eu nu pot compara cu altă persoană. El nu s-a folosit de aceste șanse. Lui îi plac discuțiile, odihna… El a avut vreodată sare eliminată pe șira spinării de la lucru sau nu? Încă e bine dacă l-or vota la Curtea de Conturi”, a spus Vladimir Voronin.

Liderul comuniștilor, totuși, spune că apreciază la Marian Lupu faptul că este „moldovean adevărat și că prin el nu curge sânge românesc”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram