/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ PSRM a exclus un candidat de pe circumscripția națională. Ce alte modificări au mai făcut în listă

missing
25 ianuarie 2019, ora 15:35

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) l-a exclus pe Serghei Mișin din lista candidaților pe circumscripția națională pentru alegerile parlamentare. Acesta se afla pe poziția nr. 40 în listă.

Potrivit purtătoarei de cuvânt a PSRM, Irina Astahova, Serghei Mișin a fost numit recent în funcția de consilier pentru relații interetnice al președintelui Igor Dodon și are un volum prea mare de muncă.

De asemenea, candidații, începând cu poziția 21 din listă, Petru Burduja, până la poziția 31, Alexandru Usatîi, au fost transferați pe pozițiile 22 și, respectiv, 32.

Totodată, pe poziția 21 în listă a fost inclus Ivan Zabunov.

Astfel, candidații, începând cu poziția 32 până la poziția 39, au fost transferați pe pozițiile 34, 41, iar pe poziția nr. 33 a fost inclus candidatul Mihail Paciu.

De asemenea, candidații de la poziția 41 până la poziția 54 se transferă pe pozițiile 42 și 55.

Modificările în listă cerute de reprezentanții PSRM au fost acceptate de membrii Comisiei Electorale Centrale în cadrul ședinței de astăzi.

Găsiți mai multe informații despre candidații la alegerile parlamentare 2019, harta circumscripțiilor și știri electorale în categoria Alegeri.tv8.md.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram