/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 804: Boicot la învestirea lui Putin, amenințare atomică și sportiv ucis! Zelenski cere arme livrate rapid

/VIDEO/ A decis să-și schimbe puloverul atunci când va deveni politician. Replica unui concurent de la emisiune „Candidat” de la TV8

missing
26 ianuarie 2019, ora 12:17

Următorii patru concurenții de la emisiunea „Candidat” de la TV8 și-au prezentat ideile, programul electoral și inițiativele pe care doresc să le implementeze. Astfel, un concurent a declarat în platou că dacă va deveni politician acesta își va schimba puloverul. Zis și făcut.

Data trecută eu am promis că îmi voi schimba puloverul când voi deveni politician. Din câte vedeți mi-am schimbat puloverul, pentru că am decis să devin politician chiar în ziua de azi”, a declarat Cristian Doroftei.

Înainte de a-și începe discursul candidatul cu numărul opt, Cristian Doroftei a spus că mesajul său cu care a venit este: „Politica nu este un lux…acesta trebuie supusă unui control civic, iar pentru a ne apăra drepturile trebuie să protestăm și să ne articulăm cerințele atunci când este nevoie”.

În emisiunea, candidatul cu numărul cinci, Pavel Grigorciuc vrea ca totul să fie precum scrie legea. Astfel acesta cere ca tot adevărul despre averile nedeclarate să iasă la iveală și doar așa Grigorciuc crede că Moldova are viitor.

Prioritățile lui Cristian Velixar sunt însă altele. Candidatul vrea să implementeze dreptul la primul refuz și mai spune că platforma sa va împuternici muncitorul.

Pe lângă cei trei concurenți, participanta cu numărul șapte, Irina Revin vrea ca țara în care trăiește să creadă în propriile forțe. Astfel, concurenta a menționat în cadrul emisiunii că „Am venit aici să vă dau dovadă că nu contează dizabilitățile și doar abilitățile inclusiv naționale”.

Totodată, primii concurenți care au trecut de etapa următoare sunt: Alina Andronache, Eugen Camenscic, Rodica Tataru, Zdarova Natasha.

Telespectatorii pot vota, expediind un mesaj cu cifra participantului preferat, la numărul de telefon 7077. Ceilalți patru concurenți care au trecut de runda următoare vor fi anunțați miercuri, 30 ianuarie în cadrul emisiunii „Candidat” de la TV8.

Acestă emisiune este o simulare a alegerilor parlamentare care vor avea loc la data de 24 februarie 2019. Emisiunea „Candidat” este difuzată în fiecare zi de miercuri și vineri începând cu ora 21.30, la TV8.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram