/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Ceața a perturbat, din nou, traficul aerian! Șase curse avia de azi au fost anulate, iar patru se rețin

missing
28 ianuarie 2019, ora 09:48

Ceața densă a perturbat, din nou, traficul aerian, pe Aeroportul Internațional din Chișinău. La această oră, patru curse se rețin, iar șase curse avia, care trebuiau să decoleze sau să aterizeze pe Aeroportul din capitală, au fost anulate.

Astfel, se reține cursa spre Moscova, programată la ora 1:40 și se estimează că avionul va decola abia la amiază, la ora 13:15. De asemenea se reține și avionul care trebuia să decoleze azi la ora 9:40 spre Istanbul.

În același timp, au fost fost anulate două curse de azi-dimineață spre București și una spre Geneva. Și ieri au fost anulate și patru curse avia spre Milano, Istanbul și St. Petersburg.

Decolări:

De asemenea, avionul din Moscova, are trebuia să aterizeze la Chișinău aseară, la ora 00:40, se estimează că va sosi abia astăzi la amiază, la ora 12:15; avionul din St. Petersburg, care trebuia să aterizeze la Chișinău la ora 2:10 a fost anulat.

Avionul din Istanbul, care trebuia să aterizeze la Chișinău la ora 8:45 se reține până la 9:45; cel de la București, de la ora 10:00, a fost anulat, la fel și cel de la Geneva, de la ora 12:30.

Aterizări:

Reprezentanții Aeroportului atenționează pasagerii să consulte orarul curselor pe pagina web www.airport.md.

„Stimați pasageri, din cauza ceții de la Aeroportul internațional Chișinau, în programul unor curse au intervenit modificări. Vă rugăm să urmați modificările graficului curselor pe site-ul aeroportului. În caz de întârzieri sau de anulare a zborului, contactați compania aeriană pentru a afla toate detaliile”, se menționează în mesajul transmis de administrația Aeroportului din Chișinău.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram