/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

Dorin Chirtoacă, înregistrat în calitate de candidat în circumscripția 32 din Chișinău

missing
28 ianuarie 2019, ora 13:43

Potrivit acesteia, Chirtoacă a prezentat 33 de liste de subscripție cu 873 de semnături, dintre 577 au fost declarate valabile.

Pe circumscripția nr. 32 (Chișinău suburbii), din care face parte și localitatea Colonița, unde se află casa părintească a fostului edil al capitalei, mai candidează Mihail Popșoi de la ACUM DA PAS, Nina Costiuc de la PDM, Svetlana Popa de la PSRM și Sergiu Cebotari de la PP ȘOR.

Mai multe detalii despre alegerile parlamentare găsiți pe alegeri.tv8.md, unde vă puteți informa despre candidații pe circumscripțiile uninominale și candidații pe liste de partid pe circumscripția națională. Sunt trei hărți în care sunt împărțite cele 51 de circumscripții: național, internaționl și Chișinău. Pentru fiecare circumscripție reporterii TV8 publică informații despre candidații din partea partidelor și independenți care aspiră la funcția de deputat. Utilizatorii pot găsi CV-ul, declarația de avere a candidatului, dar și știri despre acesta.Informațiile de pe alegeri.tv8.md se actualizează în fiecare zi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram