/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Poliția din Edineț a identificat persoanele care l-ar fi îmbrâncit pe Dinu Plîngău. (UPDATE) Candidatul s-a adresat la Procuratură

missing
28 ianuarie 2019, ora 14:05

Reprezentanții Poliției din Edineț spun că au identificat persoanele care l-ar fi îmbrâncit pe Dinu Plîngău, candidatul blocului ACUM DA PAS pe circumscripția nr. 3, Edineț.

Potrivit ofețerei de presă Svetlana Talpă, persoanele au fost stabilite și sunt interogate. Aceasta nu a dezvăluit identitatea acestora. Din spusele reprezentanților Poliției, o decizie privind mersul procesului și o eventuală sancțiune va fi luată în funcție de expertiza medicului legist.

UPDATE, ORA 14.09: Dinu Plîngău a depus și o plângere la Procuratura r. Edineț „pe marginea inacțiunii polițiștilor ce nu au intervenit prompt”, după ce acesta a fost agresat fizic duminică, în fața Inspectoratului de Poliție din Edineț, de față cu angajați ai MAI”, se menționează într-un comunicat de presă al Partidului Platforma Demnitate și Adevăr.

În același timp, Dinu Plîngău a spus că camerele de supraveghere nu au surprins momentul pentru că sediul Inspectoratul de Poliție a intrat în reparație și camerele nu funcționau.

„Solicit o întrevedere cu încă Comisarul-șef al r. Edineț, Alexandru Rusu, pentru a fi informat despre examinarea cauzei”, a comentat Plîngău pe rețelele de socializare.

Candidatul afirmă că, ieri, la Edineț, a fost bătut pe scările poliției de trei persoane necunoscute.

La același subiect:

Declarația Amnesty International Moldova după ce un candidat a fost atacat la Edineț. Ce solicită autorităților

Dinu Plângău, despre atacul de la Edineț: Tatăl unuia dintre agresori este vice-președintele OT a PDM de la Edineț. Președintele Organizației nu comentează

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram