/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO/ Au fost reținuți după ce au furat dintr-o bibliotecă. Ce riscă doi indivizi

missing
01 februarie 2019, ora 12:54

Au pătruns în incinta unei biblioteci și au încercat să sustragă mai multe bunuri materiale. Doi indivizi de 17 și 18 ani, originari din Capitală au fost reținuți de către angajații Inspectoratului de Poliție Buiucani. Incidentul a avut loc pe parcursul nopții din data de 1 februarie.

Indivizii au pătruns în biblioteca de pe str. 31 august, prin forțarea ușii de la intrare cu o rangă metalică. Polițiștii au depistat asupra suspecților un rucsac cu mai multe obiecte: șurubelnițe, mănuși de unică folosință, mască și rangă metalică.

Aceștia au au furat pentru a achita niște datorii.

De asemenea, a fost inițiată o cauză penală pentru furt,  faptă care prevede amendă în mărime de la 6 000 lei la 20 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 până la 240 de ore sau închisoare de până la patru ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram