/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Eurovision Moldova 2019: Lista interpreţilor care vor lupta în etapa finală a concursului naţional

missing
02 februarie 2019, ora 18:49

– Anna Odobescu Stay
– Chirtoacă Aurel La cinema
– Coşciug Cristina Virus
– Diana Brescan Lies
– Frimu-Maria Mihaela Olimp
– Maria Gospodinova GravitTy
– Maxim Zavidia I will not surrender
– Scripcaru Marcela Meteor
– Smolenco Mihail Sub Pămînt
– Ţurcanu Vera Cold

26 de participanţi au evoluat în cadrul audiţiilor LIVE ale selecţiei naţionale Eurovision 2019. Reprezentantul Republicii Moldova la Eurovision 2019 urmează să fie selectat în data de 3 martie, când se va desfăşura Finala Naţională.

Anul trecut, trupa DoReDos, care a reprezentat Republica Moldova la etapa internaţională Eurovision Song Contest, s-a clasat pe locul 10.

Cea de-a 64-a ediţie a concursului va avea loc în Israel şi va fi compusă din două semifinale, organizate pe 14 şi 16 mai, şi finala care va avea loc în data de 18 mai 2019. Reprezentantul Republicii Moldova va evolua în cea de-a doua semifinală.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram