/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone, reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski

/FOTO/ Într-un liceu din Bălți s-a prăbușit tavanul dintr-o sală de clasă, la câteva luni după ce o altă porțiune de tavan a căzut într-un hol

missing
04 februarie 2019, ora 12:00

Într-o sală de clasă a unui liceu din orașul Bălți a căzut o porțiune din tavan. S-a întâmplat ieri, când elevii și profesorii nu se aflau la ore și, respectiv, nimeni nu a avut de suferit.

Potrivit Tvn.md, incidentul s-a produs în Liceul Ștefan cel Mare, unde-și fac studiile circa șase sute de elevi.

Sursa citată scrie că anterior, părinții au sesizat conducerea instituției de învățământ despre problemă, dar nu s-au luat măsuri.

Mai mult, un incident similar a avut loc în luna august a anului trecut, când s-a prăbușit o porțiune de tavan din holul instituției.

„Directorul școlii spune că a evacuat elevii de la etajul trei al clădirii și că le va interzice acestora să se afle acolo atât pe hol cât și în sălile de clasă, scrie sursa citată.

Foto: tvn.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram