/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Ce spune Procuratura Generală despre declarațiile scandaloase de ieri ale lui Ilan Șor, referitoare la Igor Dodon

05 februarie 2019, ora 12:07

Angajații Procuraturii Generale (PG) analizează declarațiile făcute ieri, în cadrul unei conferințe de presă, de Ilan Șor, președintele Partidului Politic ȘOR (PP ȘOR), cu referire la președintele țării Igor Dodon; în care primul spune că i-ar fi făcut diverse favoruri șefului statului, iar cel din urmă l-ar șantaja.

„Vom acționa conform prevederilor legale, analizăm informațiile și ne vom expune la momentul potrivit”, este răspunsul reprezentanților PG, la solicitarea TV8 de a comenta declarațiile făcute de Ilan Șor.

Ieri, Ilan Șor a declarat că Igor Dodon i-ar amenința membrii familiei, mai exact soția și fiul, cu dosare penale, intentate la comandă pe teritoriul Federației Ruse. Totodată, acesta i-a amintit șefului statului că anterior acesta s-ar fi plimbat cu avionul personal al lui Șor și s-ar fi folosit de mai multe bunuri, inclusiv imobile de ale sale, din Rusia.

Reprezentanții Președinției au comunicat ulterior aceste declarații în modul următor: „unii candidați la alegerile parlamentare încearcă să atragă Președintele și instituția prezidențială în polemici politice cu temei fictiv”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram