/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/FOTO/ Panouri electorale ale PDM de la Hîncești, vandalizate. Făptașii au aruncat cu ouă și cartofi

missing
05 februarie 2019, ora 17:17

Alte panouri electorale din teritoriu au fost vandalizate. De această dată, este vorba despre panourile pentru promovarea referendumului consultativ din 24 februarie, instalate de reprezentanții Partidului Democrat din Moldova (PDM).

Din imaginile postate pe rețelele de socializare pe pagina Organizației Teritoriale PDM Hîncești, au fost deteriorate două panouri electorale, instalate pe strada Chișinăului din orașul Hîncești. Tot din imagini se vede că făptașii au aruncat cu ouă și cartofi.

„Condamnăm cu fermitate vandalizarea panourilor electorale ale PDM din Municipiul Hîncești, de pe strada Chișinău. Partidul Democrat a cerut în repetate rânduri tuturor partidelor să ducă o campanie electorală corectă şi civilizată, într-o atmosferă de calm şi de respectare a legii. Din păcate, opoziția refuză în continuare. În momentul de față, poliția investighează cazul și vinovații vor fi trași la răspundere. Totodată, vom atenționa și observatorii naționali și internaționali despre aceste acte de agresiune”, se menționează într-un mesaj postat de reprezentanții PDM de la Hîncești.

Reprezentanții serviciului de presă al Inspectoratului de Poliție Hîncești nu au fost de găsit la telefon pentru a ne oferi mai multe detalii.

Anterior, a fost vandalizat și un panou electoral al candidatului ACUM DA PAS din circumscripția Ungheni, Octavian Țîcu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram