/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Asistenta Socială din Sireți, demisă după ce a adresat întrebări incomode lui Pavel Filip, a fost rechemată la muncă

missing
06 februarie 2019, ora 10:55

Asistenta Sociala din Sireți care acum două zile a fost dată afară de la serviciu după ce i-a adresat câteva întrebări incomode prim-ministrului Pavel Filip, a fost rechemata la muncă. Ana Pruteanu spune că a fost telefonată ieri, 5 ianuarie în jurul orei 10:00 de către șefa Direcției Asistentă Socială, Carolina Cobîleanschi și i s-a propus să se reîntoarcă la serviciu.

Ma telefonat pe telefon mobil între orele nouă, zece să vin să depun cerere ca să fiu primită la lucru, apoi în baza de contract pe termen determinat”, Ana Pruteanu, fosta asistentă socială Primăria din Sireți.

Am vrut să obținem un comentariu din partea conducerii direcției asistență socială din Strășeni. Însă o angajată ne-a spus să revenim mai târziu din motiv că șefa Direcției Asistentă Socială, Carolina Cobîleanschi este plecată.

Reveniți vă rog după masă, dumneaei este plecată”, reprezentanta, Direcția Asistență Socială, Strășeni.

Anterior, șefa direcției la fel nu a fost de găsit pentru o reacție.

De asemenea, femeia spune că a decis să nu mai revină la acel post de muncă.

-Ieri m-am găndit și cred că nu o s-o fac.
– De ce?
– La ce să mă duc în ghiarele acestea. Nu aș vrea
”, Ana Pruteanu, fostă Asistentă Socială Primăria din Sireț.

Ana Pruteanu a fost demisă din funcție după ce la data de 3 ianuarie a participat la o întâlnire electorală cu premierul Pavel Filip și l-a întrebat pe candidatul democrat de ce pensiile nu sunt majorate, așa cum anunță autoritățile. A doua zi femeia a fost anunțată că este demisă din funcție, motivul fiind pensionarea.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram