/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Un bărbat a fost reținut pentru că ar fi vânat noaptea o vulpe

missing
06 februarie 2019, ora 17:43

Un bărbat de 45 de ani, locuitor al satului Tochile Răducani, raionul Leova care se afla ilegal în zona de frontieră, cu scop de a vâna vulpi a fost reținut de către patrula sectorului poliției de frontieră Leova. Acesta a încălcat regimul de frontieră, aflarea pe timp de noapte la hotar fiind strict interzisă prin lege. Incidentul a avut loc în noaptea de 5 februarie.

Potrivit oamenilor legii, individul deținea toate actele în regulă. De asemenea, polițiștii de frontieră au fost alertați de zgomotul produs în urma unei împușcături de armă. Astfel, au dispus cercetarea cu ajutorul sistemului optic cu termoviziune vizând perimetrul mărginit cu localitatea Tochile Răducani, unde în jurul orei 02:30 a fost observată o persoană care se deplasa pe câmp spre satul menționat.

Bărbatul a încercat să se eschiveze ignorând somațiile patrulei. Ulterior, a fost nevoie să recurgă la tragerea a trei focuri din arma pentru a obliga persoana să se oprească.

Ulterior, la fața locului au fost depistate două lanterne și o armă de vânătoare în interiorul căreia se aflau două cartușe, iar la o distanță de aproximativ 200 m se afla o vulpe împușcată.

Toate obiectele descoperite cât și persoana reținută au fost conduse la sediul SPF Leova pentru continuarea cercetărilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram