/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Cum a reușit candidatul PL Vlad Bilețchi să-și cumpere o Honda Jazz, care costă pe piață circa 7000 de euro, cu doar 10 mii de lei

missing
07 februarie 2019, ora 18:26

Vlad Bilețchi, candidat din partea Partidului Liberal (PL) la alegerile parlamentare din acest an, are o mașină de model Honda Jazz, produsă în anul 2012, care, potrivit declarației lui de avere, l-a costat zece mii de lei, deși pe piață mașinile de acest model sunt vândute cu circa șapte mii de euro.

Întrebat de moderatoarea dezbaterilor „Alege Liber” de la TV8, Mariana Rață, cum a reușit să-și cumpere acest model de automobil cu circa cinci sute de euro, Vlad Bilețchi a spus: „Este prețul indicat în contractul de vânzare-cumpărare, este un preț negociabil între părți, legea nu interzice acest lucru. Este o posibilitate de a indica un preț mai mic în contractul de vânzare-cumpărare, care nu creează pagube nimănui”, a spus Bilețchi.

„Oricine poate verifica care este costul unei mașini. Nu am Bentley, Mercedes, BMW, în toată familia mea, bunei, părinți și eu, avem doar o singură mașină, una foarte modestă”, a mai spus candidatul PL.

Astăzi, în studioul dezbaterilor electorale de la TV8 au fost invitați candidații de pe circumscripția nr. 26, Chișinău: Dinari Cojocaru, PSRM; Cotelea Victor, PP Șor (care nu s-a prezentat); Mihai Stratulat, PDM; Vlad Bilețchi, PL; Valeriu Cerba, candidat independent; Iurie Renita, ACUM (care a trimis un reprezentant) și Anton Miron, PCRM.

Puteți urmări această rundă de dezbateri în întregime, în video de mai jos.

Mai multe informații despre alegerile parlamentare din acest, inclusiv listele candidaților, găsiți pe pagina Alegeri.tv8.md.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram